hejdå

Jag kommer nog inte blogga så mycket i helgen. Jag vet inte änns om jag pallar blogga alls för det är typ ingen som läser. och inga som kommenterar men jag vet inte.
Är iallefall hos pappa nu till måndag förmiddag och vi har vart på stan idag och ska på bio ikväll. Himlen är oskyldigt blå.
Men måste skynda mig till affärn nu
herrå


EN FILM SOM REKOMENDERAS!

Såg nyss på Sebbe. Den var aas sorglig i slutet! 

 

Mamma Eva är ensamstående och försörjer sig och sin 15-årige son genom att dela ut gratistidningar – ett tungt och otacksamt arbete. Lönen är så låg att en födelsedagspresent är oöverkomlig och till och med en lagad måltid en överraskning. Till vardags gäller gröt. Pappan är försvunnen, på många pappors vis. Sebbe gillar inte att gå i skolan av flera skäl. Mobbargänget har utsett honom och en annan klasskamrat till ”bögar” som de förnedrar och förödmjukar så ofta de kan.

Eftersom Sebbe vill undvika det kommer han till skolan så sent och så sällan som möjligt, och hamnar efter i skolarbetet. Strindbergs Fröken Julie är kanske inte heller den litteratur som ligger honom närmast om hjärtat. Den i och för sig välvilliga lärarinnan suckar ”det här går inte längre”. Men att berätta för henne om situationen skulle göra förnedringen ändå värre.

Istället håller Sebbe till i garanterat människofria miljöer som grustag, skrotupplag och rangerbangårdar. Där är han åtminstone fri.

Mor och son älskar och stöder varandra. Där finns en fin respekt dem emellan trots svårigheterna. Men grunden de står på är väldigt skör.

En olycklig incident med en jacka gör att luften går ur både mor och son. Men istället för att rikta sin vrede och besvikelse mot samhället – vem det nu skulle vara – vänder de den mot varandra. Och tillvaron rasar.

Sebbe drömmer om att spränga hela skiten i luften, medan mamma Eva dränker sina tillkortakommanden i ölglaset.



grattis

GRATTIS LUCAZ PÅ 6ÅRSDAGEN!
Japp, fast blir inget firande idag eftersom han inte är hemma.
Men ha en bra dag från din syster som du hatar så himla mycket.♥
Väldigt gammal bild! Han fyllde 3 år här.

xD

Några dagar sen:
Jojo: Det har kommit nya Ahlgrens bilar.Det är rattar på istället för bilar för bröstcancerfonden.
Micka: öhh...okej?
Lite senare i konsum.
Jojo: här är dom här rattarna.
Micka: Men dom kan väll inte sälja sånna i konsum..?...
Ah jaha...
Jojo: vad trodde du det var?
hahah ni fattar väll?

RUBRIK

Kan nån var lite snäll och för en gångs skull kommentera och svara på min fråga: Ser min rubrik vanlig ut eller är det en annan stil? Svårt och förklara men för mig blir det en speciell stil där det är typ ojämna bokstäver och så och för andra ser det bara vanligt ut.
KOMMENTERA snälla

jag saknar inte dej. Jag saknar ditt gamla jag.

MINNEN
Jag vet den här låten är asdålig! Men när jag lyssnar på den kan jag inte låta bli att tänka på förra sommaren! Vi lyssnade på den här hela tiden... </3

aa

Kvällen idag räddades av jojo<3 Vi gick till konsum och så.Sen drog vi till "piratparken". Då kom Jp en liten stund.Och sen Emil, jeppe p och tilda. Sen drog jag in.
bild från i sommras..
Chao♥

Grattis....i förskott

Vet ni en sak? Nej det gör ni inte.
Lucaz fyller på torsdag! 6 år.Shit! han ser ut som en 3 åring.xd

Hej. Jag har tråkigt. Hejdå.

ojj shit vilken seeeg dag! Klockan är bara typ halv 2?! herregud!Jag sitter fortfarande med pyamasen på..xd
Skola imorn... palla! Ska ha Värdegrundsdag. Man ska vara i faddergrupper 3an-6an och leka 5 olika lekar. Vi i 6an ska hålla i dom. Eller nej vi ska inte inte "hålla" i dom, det går liksom inte. Men vi ska leda det. Och lekarna är skatan flyger, hämta kebab, näsduken, en sten,2 stenar ,och en till som jag inte minns. Dom är typ astråkiga. T.e.x Skatan flyger. Alla ska sitta i en ring och ha sitt pekfinger i mitten. Sen ska nån säga nått djur. Typ Katten flyger. Om man sträcker upp fingret då åker man ut. Katter kan ju liksom inte flyga^^ HAHAHA vilken rolig lek! :D-.-

gokväll

God kväll ;)
Har nyss hyrt film. The ghost writer och the invention of lying.
Den andra verkar fett bra.  Denna sanslösa komedi med manus och regi av Ricky Gervais och Matthew Robinson utspelar sig i en alternativ verklighet där lögner inte existerar. Alla, till och med politiker och annonsörer, säger sanningen - och inget annat än sanningen. Men när den misslyckade Mark upptäcker att det går att ljuga, inser han att oärlighet har sina fördelar. I en värld där alla tar för givet att varje ord som sägs är sant, lyckas Mark ljuga sig rik och berömd. Men situationen växer honom snart över huvudet när folk börjar betrakta hans lögner som ett evangelium. Hela världen lyssnar andlöst till allt han säger - men ska han lyckas vinna sin älskades hjärta?


Fint typsnitt va? haha. Jag har så himla tråkigt just nu så har laddat ner olika fonter elelr vad det heter :P Hoppas ni ser vad det står.Chao

Rubriken/\
|

marieberg

Kom nyss hem från marieberg. Har köpt jacka och skor..och massa godis såklart.
jackan.
Uggs.
Dom är inte sådär ljusa. Jag råkade ha blixt på. Dom är mycket gråare.

Idag händer inget speciellt. Ska bara vara hemma. Jojo är hos sin mamma, Ella skulle nånstans och alla andra är väll upptagna.Får väll kolla på film och så. William, lillabloggen.se kan få underhålla mej ett tag med sina videoklipp ;)

pussshej!

hahhah Natthumor

HAHAH så jäkla skön!
vet inte om det var den här som var så rolig för tog bara nån nu, men har kollat på asmånga videor han har gjort. Fett kul!
aja, GODNATT ♥

3000

Jag brukar inte ha tur i tävlingar. Men när man ändå kan vinna 3000 är det väll lika bra att va med och tävla :P
http://vinn3000kr.feber.se/
hoppas!

VI VANN

VI VANN HELA MCDONALDSCUPEN!!
Det var as många lag, typ 40 stycken och så vann vi.
Ni som spela, ni var aasbra! Och Reber var asduktig målvakt!Och vi var en asbra hejarklack! :P
Vi var skit taggade och nervösa och fan vad vi skrek när dom vann! Så nu får vi gratis hamburgare på mcdonalds.

Jag och Ella gick runt mellan matcherna. Och då gjorde vi giveme5 på typ alla som kom. Och då var det några killar från vivalla typ som vi gjorde på. Och Ella skulle knyta skorna och när hon gjorde det så "knuffade" en av dom där killarna henne. Hahha dom börja asgarva och jag också xD Sen varje gång vi gick förbi dom så började dom skratta..haha. Sen var det en vuxen han bah
Hallå tjejer, känner ni igen den här killen?
vi: öhh nej?
Han: han är vivallas största charmör.
vi: okej..
Sen varje gång vi gick förbi han så sa Ella Hej vivallas charmör.Och då börja han prata med oss, typ frågade vilken skola vi gick på och så. :P

mcdonaldscup

McDonaldscup imorgon!
(handbollssexan)
Jag ska inte va med och spela, men ska heja så Garphyttans stjärnor vinner! ;)

Öppethus på mellringe

tjena tjena. Idag var det öppethus på mellringe. Jag ,Jojo och Jp åkte buss dit. Det var inte änns bestämmt. Så vi visste ju inte om vi hade pengar eller nånting. Och jp skulle åka på mitt kort. Men såklart så räckte inte pengarna så både jag och jp fick åka på Jojos :P. Men sen vart vi ännu mer nervösa när vi märkte att vi inte hadde råd att komma hem. Efter som att vi skulle åka både stadsbuss till mellringe och sen därirån till resecentrum. Men då gick vi och fråga vid pressbyrån typ och då var det gratis stadsbuss efter man åkt länsbuss elr nått sånt. Så då räckte ju pengarna.
Men vi vart iallefall asnärvösa typ.. hahaha. Sen på bussen till mellringe skämde jag och jojo ut oss. För jp bah:
Där är Ella!
Och då åkte hon precis bredvid oss och jag och jojo dampa fönstret xD haha pinsamt!
När vi var framme i Mellringe träffade vi Ella,Julia,Saga,Lisa,Anna,Sofia,Jennie,Alex och viktor.
Vi gick runt och kollade men det var inte så jättekul... Sen var det en tjej som sjungde solo. Hon var aasduktig!
När vi skulle hem så fick ta bussen som gick 10 över 8 så vi fick gå runt lite på stan i typ en halvtimme elr nått.
Pusss på dagen! :D♥
2 väldigt fina bilder :P

gulligt

Tjatja sverige.(iallefall ni få som läser^^)
Idag har jag vart med Jojo,Simon och Alex. Vi var hemma hos Simon ett tag sen drog vi ut. Och då drog Alex hem och sen lite senare Simon. Då gick Jag och Jojo upp till mig och kolla på Titanic. Fast vi spolade fram i mitten och såg sen hela slutet när den sjönk. Och sen gick vi ut vid halv 8 och gick till konsum med Emil och Rasmus. Sen drog vi hem.
;)
Heeeråå<3

yeaah

Idag va man först med Ella. Sen gick vi till Jojo,Saga och Ida. Vi drog till nån damm elr nått vid mej med Alex. Efter det gick vi till rullarna typ och där var det massa personer. Då kom Simon och vi drog hem till Alex, Sen simon,Alex igen sen Saga,och sen drog vi hem till Ida. Vi snurra på nån gunga typ..
Puss på dagen ;P<3
PS. Grattis:
Julia och JP
Saga och Alex
Johanna och Simon
... nån mer?
Det känns som alla blivit tsm med nån den senaste veckan... :P

puuusss

Idag va man med Ella. Vi var med Saga och Jojo en liten stund. Men sen drog vi. Vi spelade in massa videor xD fettbra!! hahah. Och sen satte vi oss vid en rutshkana ( stavning?? :o.) Båda vi satt och stirra in i våra mobiler och sen helt plötsligt när jag kolla upp så var det asmörkt ute. Då hade vi suttit där i typ mer en 2 timmar och bara hållt på med våra mobiler och lyssnat på musik:o Det gick knappt att gå sen för mina fötter var helt frusna. Men vi gick iallefall till skolan och där var rasmus carro,william,linus och bubba. haha bara för att..:
Carro till William: ska vi sticka?
Jag: Vad ska ni sticka?
Ella: Ska ni sticka en tröja eller sockor?
Carro: Vill ni veta vad jag ska sticka? Jag ska sticka en karateflicka som är arg.
Jag och Ella: öhh okej..?
Jag: gud vad dryg du är.
Och då börja hon leka karate. Hahahaha fettkul..not. xd
Iaf sen gick vi på en liten promenad och sen gick vi in.
tjadååe<3

it feels like i´m waiting...

for something that isnt going to happend.

föör bra♥

Flipsyde-Happy birthday. Älskar den

Idag hängde man med Ella hem. Vi gjorde lite olika saker. Hahah ;)
Påvägen hem gick vi in i nått ödehus..De va rätt läskigt för det låg skor som va sönder lite här och där. Och typ gamla trasor och sånt.
Ja,ni ser ju. Sen fanns det också övervåning jag skulle vilja gått till,men risken är ju ator att golvet skulle rasa så som det såg ut.
Bara för att dom är fina.
OBS: hon tala i telefon ;)
höstbilder.

Lol


en konsig bild jag hitta... fett snygg!

aww

4-evah!

LaLaLaLa. Hej.

Tjo. Idag va man först med Jojo och Julia. Sen kom Lisa,Fia,Jesper,Dennis,Jp och Alex :P. Vi drog hem till Jesper.
Dennis var bara lite mycket äcklig :S...
Vi råka ta sönder Jeppes säng..haha
Och sen drog Jag julia och Alex hem till Alex.
Imorn är det språkval på mellringe! :)
shaoo♥

hahah

Jag: Du verkade lite rasistisk. Du bah: Det va bara massa inlänningar överallt...inlänningar? heter det verkligen inlänningar..?
Ella: Du menar väll utlänningar?
hahahaha, jag är bra på svenska!

Lol...? xD

Jojo: När öppnar gårn?

Jag: Jag såg en lapp på skolan, det stog
"gårn öppnar..." sen orka jag inte läsa mer.

Jojo:HAHAH
haha jag vet, ingen fattar vår humor.

MOCKINGBIRD

Ä.L.S.K.A



Visste du att...

8 Miljoner personer spelar World Of Warcraft.

Kalle Anka var förbjuden i Finland för att han inte hade byxor på sig.

Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.

Högerhänta lever i snitt längre än vänsterhänta.

Det är fler som dör av fallande kokosnötter än av hajar.(wtf..?)

Fladdermöss svänger alltid åt vänster när de flyger ur en grotta.

Varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten.

Var fjärde svensk är modigare på nätet än i verkliga livet.

Jordgubbsmilkshake på McDonald's innehåller inte en enda jordgubbe.

Coca Cola zero innehåller exakt samma ämnen som Pepsi max

Drogade myror faller alltid på vänster sida

Om en fånge förr i tiden flydde från fängelset i Alamos i Mexico dömde man de vakter som hade ansvaret för honom att själva sitta av den resterande tiden.

Rolig fakta, men man ska nog kanske inte tro på allt det där.^^

me♥music

Ny design. Igen.
Men nu ska jag inte hålla på att ändra hela tiden.
Vart faktist nöjd med den här

Dogge Doggelito

tjenatjena! Grymt rolig kul dag idag!
Dogge Doggelito kom ju till Folkets park. Tänk er en kändis som han i ..Garphyttan..? haha.
Jag fick bästa platsen! Allra längs fram,jag hängde ju typ över scenen. Och jag tog i hans kusins eller vad det var,hand :P .Och så var ju typ alla från Brickebacken,vivalla eller var dom kom ifrån där. Så alla trängdes inne vid scenen. Hahah
Och senare på kvällen var det eldshow.Dom var riktigt grymma!.
systrarna K
Tack för dagen! :D♥

dagen:

Idag följde Ella med hem.Sen kom julia och Saga och vi gick och sålde potatis. Och då kom också Alex. Sen drog vi hem till saga och körde den där leken igen. Sen skulle Ella hem och lite senare Saga. Då gick jag Julia och Alex till konsum och gjorde lite annat.typ gick :P
Rolig dag! :D<3
Imorn kommer Dogge Doggelito, till folkets park, ska självklart dit med Ella. Det skulle va massa musik och teatrar och sånt och det är gratis ;D
fettkul.
Men nu ska jag äta.
shaarå

dagen idag

tjenare. Efter skolan va man bara hemma. Fixade den här designen som tog hundra år typ. Men nu är det nästan klar några små detaljer som fattas bara. Men iallefall, vid halv sju gick jag ut och va med Julia,Saga och Alex. Vi var inne hos Saga och körde nån rolig lek. En börjar och har mössa eller nått på sej så att den inte ser något, sen ska den försöka ta någon. Och det ska va kolmörkt i rummet. Hahah
Men nu måste jag träna på engelskan och matten :s
herrå ♥

Ny blogg.

Hej. Har bytt från devote.se till blogg.se nu.
Alla snygga designer och teman och sånt
fanns ju bara till blogg.se typ.
Och eftfersom jag är så dålig på att göra egna
så är det lättare att ta färdiga som andra har gjort.
Och det finns typ inga sånna bra till devote.se.
Hoppas ni kommer gilla min blogg.
Jag ska försöka ha många olika katagorier och sånt.
pussshejj!

Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se