Halloween

I fredags åkte jag till pappa. Hans kompisar Jiba och Mäga kom då också. I lördags var vi på hockey. Örebro- Leksand. Örebro vann ! Det var riktigt kul, stämingen var lixom så kul. I går var det dans och sen var jag med Jojo och Ida, sen åkte Ida hem och då kom Ella. Hade filmarathon inatt. Tänkte se bara skräckfilmer eftersom det är halloween men det var lite olika. Vi såg: Girl on the next door, shutter, Stand by me och American pie 2. Alla filmer var bra! Har inte sovit nånting och klockan är snart 9. Tror inte jag kommer somna nånting förns ikväll heller..
Ikväll blir det väl att gå bus eller godis.
-
Måste bara lägga in bild på River Phoenix, han spelar en av huvudrollerna i Stand by me. Så jävla snyyggg (fast bara i filmern, hihi) ! ♥♥

- Isnt it ironic ?
We ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us,
love the ones who hurt us,
and hurt the one who love us.

A fake smile can hide a million tears,

Lyckad dag idag!
På förmiddagen var jag med Jesper och Emil, sen drog dom till vintrosa och då stanna jag hemma. Sen lite senare var jag med dom igen och vi träffa Tilda och Leo som snacka med nån fullgubbe. Och när vi sen åkte förbi honom så började han jaga oss, vi vart fetträdda! Sen när vi stog nere vid konsum så började han gå efter oss igen. Fett skum!
Sen drog Jesper hem och lite senare Leo, och kom nyss in efter att ha vart med Emil och Tilda. Snackade om random saker och hade lite kuul :))
-
Nu ligger jag och dunkar musik och käkar choklad. Livet.
Imorgon är det dans. Taggad. Fast ne.
-
Eminem. It's your time (remix)


A drop in the ocean

Måste verkligen bli bättre på att blogga!
I torsdags var jag iallafall med Ella och Jojo. Vi höll på att garva ihjäl på kvällen, hahah.
Kvällen igår spenderades med dom här:
Plus Leo som var med en liten stund.
-
Idag vet jag inte vad som händer, kanske är med dom igen.
Annars ska jag väll bara chilla vid datorn och försöka se klart på The simpsons movie.
-
Har fått i upggift från skolan att starta en hälsoblogg där man skriver vad man äter, hur man tränar osv, så om nån av er bryr er om det så kan ni ju kika in här : Mickas Hälsoblogg. Fast just nu är den bara patetisk eftersom jag bara skrivit ett inlägg.. Men ja
-
Puss på er!
Tycker alla kan lyssna !:

Inget kan bli som förut,

Tjenaa!
Idag efter skolan var jag först hemma och chillade vid datorn. Sen vid halv 6 gick jag ut och va med Jesper och Emil. Vi spelade pingis hos Jesper och jag ägde ;) Hahah menjaa, sen var vi inne hos honom oich sen drog vi ut.
Kuul var det! ♥

Datanördar? :P
Haha :) ♥
-

we struggle everyday hoping things change

Idag efter dansen var jag med Jojo. Efter ett tag träffade vi Emil och vi hängde vid skolan. Sen kom också alex och Melvin. Hade lite kuul, sen stack jojo hem och jag fortsatte va med dom plus filip som kom. Hahah massa småttingar :p Men det va kul.. Imorgon är det skola, kul, menja!
Ha en trevlig kväll allehopa, hej!


haha söt, menja.

why do i still care?

Var på stan idag med pappa. Vart riktigt nöjd faktist. Eftersom jag fått min dator nu och måste ge alla pengar jag sparat ihop till,till Danne så fick jag 200 över som jag kunde köpa 2 tröjor för :)

Syns inte så bra, men det är små små stjärnor som täcker hela linnet.

Tubscarf HM 99 :-
Jacka Stadium 499 :-

Sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om,

Juste, jag har ju fått egen dator nu ! Så nu har jag internet på rummet :D
Fedt naajjs ♥

Never mind I'll found someone like you.

Känner att jag bloggar mycket,menja.
Igår efterskolan skulle jag och Julia plugga på bibblan, men vi började gå i massa affärer istället, sen kom Edith och Emma, och det slutade med att vi gick runt i massa affärer och kollade efter nått att ha till dansuppvisningen i december.
På kvällen sen så drog vi till slottet och hade lite kul ;)
Hann gå och träffa Daniel typ i 10 min också innan Jag och Julia fick springa till bussen hem till pappa där vi sov inatt. Var hemma vid 21 och då gjorde vi inte så mycket. Snackade mest.
-
Vet helt ärligt inte hur bra uppdatering blir. För säger jag att den kommer suga, så kommer jag blogga asmycket. Och säger jag att det kommer bli bra upd så kommer jag inte blogga alls.
Så vi får se helt enkelt.
Nu ska jag kolla alla bloggar sen blir det att va med Ella :)   
Förresten, har inte gjort 30dagarsutmaningen heller för den delen :p



För vi lever alla med känslan av falla

I natt sov Ella över. Igårkväll vid 8 gick vi upp till pizzerian och käka sen var vi ute och tog massa kort. När vi kom in sen vid halv tio satte vi på film. Först The ruins, sen Fucking Åmål. När den var slut körde vi S eller H. Som vanligt. ( S=sanning, H= haffa, man ska välja mellan 2 personer) :p
Somnade vid 4 och vaknade 1.
Kan bjuda på lite bilder, skratta inte. :
Fint med en strumpa bredvid.
Kebabrulleeee
skills.
skills.


Jag gråter bara i regnet

Skolan idag var sådär. Efter sista lektionen så stannade jag och några till kvar på skolan för att gå på studiehjälpen. Men lärarna kom aldrig så vi satt bara och snacka och lyssna på musik i klassrummet. Sen drog jag hem till datooorn. Måste egentligen pluuga till provet IMORGON som jag knappt gjort en. Men jag fattar ingenting! Man ska kunna veta vad ekosystem, fotosyntes,växthuseffekten och allt sånt är...menjaa...
Imorgon Kanske Ella sover över, vi får se hur det bli med det, annars händer det väl inget speciellt trorja.
pusshejjj

Dag 13 – En bild på mig som liten


Dag 12 – Min älsklingsmat

TACOS !
Älska,älska,älska. ♥
Jag brukar ha köttfärs (^^), nån ostsås, gurka, tomat, banan, och gräddfil.
Alla tycker jag är konstig som har banan, men tror mig. Det är sjuukt gott ! :)
Random bild från google.

Att regndroppar faller som tårarna gör,

Färgat håret idag. Vart mycket mörkare än det jag hade förut.
Före. Efter.
Syns kanske inte så mycket på bilderna, men det vart en riktigt skillnad.

Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.

Skolan idag varväl najs. Efter skolan träffade jag jojo på stan, vi gick och köpte hårfärg till mig, gick sen till t.k och testade onepiece(fake) Drog sen till donken och sen hem.

2 halvdåliga mobilbilder från idag.


Dag 11 – Mina syskon

Jag har 2 brorsor. fast ingen av oss har samma pappa. Min storebror heter Daniel och är 16, fyller 17 iår. Och min lillebror heter Lucaz och fyller 7 i år.
Lucaz ♥

Danne ♥ ( har ingen bättre bild :p)

Rest in Peace

Igår kväll kom Ella igen vid 21.30. Vi dunkade lite musik innan vi började kolla på film. Såg först Pet sematary, sjukt skum skräckfilm! Rekomenderas inte! Sen kolla vi på stand by me och superhero movie. Somnade vid 4 halv 5 och vart väckta halv 12 av pappa. Så fick skynda och fixa oss eftersom bussen till dansen gick halv 1. Men jag kollade bara på eftersom jag är så förkyld. När jag kom hem var jag med Jojo och Ida, och sen kom Saga, Julia och Helin. Vi gick då upp till kvarnvägen och tände ett ljus för Rickard sjöö. Vi vaknade nämligen upp med dom här nyheterna:
Jag kände inte honom på det sättet, men visste vem han var. Har sett han flera gånger och han gick några klasser över mig på garphyttansskola.
Vila i frid ! ♥


Dag 10 – Fem webbsidor jag mest är inne på.


Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig .

Idag vid 1 träffade jag Ella på stan, vi kollade i lite affärer , jag fick med mig ett par nya byxor( dom andra gick ju sönder) och en tröja hem. Sen åkte vi hem till pappa, satt vid datorn , käka lite sen drog vi till affären och sen fick vi vänta på Ellas syrra eftersom dom ska på teater. Det hände en väldigt random sak då. Vi gick förbi ett träd där 2 stycken småkillar hade satt upp en lapp där det stog "Den första som ringer vinner vad som helst, om du inte är den första så vinner du en resa vart du vill" . Dom hade skrivit sitt nummer på några lappar också så vi ringde och sa typ " Hej vi hittade en lapp där det stog att man kunde vinna en resa..." Och precis då så gick vi förbi killarna , dom ba: " haha ni gick på det!" Då började vi asgarva! Haha det var kul...Men iallafall om så om sådär 3 timmar vid 22.30 kommer hon igen och sover över. Johanna kunde inte, vart lite ändringar...
-
Tröjan jag köpte:

Dag 09 – Det här gör mig glad

Jag blir glad när jag är med mina vänner och dom får mig att skratta tills tårarna rinner.
Och att dom kan få mig att le när jag är sekunder från att bryta ihop, för att dom är så himla bra.
-
När saker man längtat efter äntligen händer och det blir som man förväntat sig- eller bättre.
Det finns mycket jag blir glad av, men lyckligast är jag när jag vet att mina närmaste bryr sig om mig och inte bara vänder ryggen till, för det finns dom som har höggit mig i ryggen gång på gång på gång och sen bara gått med ett leende på läpparna utan att säga förlåt, det är sjukt lågt .



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se