man måste dö några gånger innan man kan leva

Jag...
Jag äter godis nästan jämt. Jag kan inte sitta vid datorn utan att ha musik på. Jag går hellre själv ute när det är kväll och jätte mörkt en att va i ett kolsvart rum. Jag sover alltid med huvudet mot väggen. Jag älskar att sova. Film är den bästa sysselsättningen när man har tråkigt. Jag är typ allergisk mot att ha sjukt tråkigt. Idioter och falska personer också för den delen.
-
Jag är en riktigt känslig person, även om jag inte alltid visar det. Jag tar ofta åt mig av saker som folk säger,vem det en är. Jag lyssnar på det mesta, förutom opera, hårdrock mm. Jag har haft julkänslor sen augusti. Jag får ångest bara jag tänker på läxor och prov. Jag är verkligen Inte allmänbildad.
-
Folk som inte känner mig kan tycka jag är tyst och tråkig. Personer som känner mig tycker oftast helt tvärtom. Jag är väldigt envis. Jag går alltid till kylskåpet när jag har tråkigt. Jag har haft hinder i vägen hela mitt liv, men känner mig stark som tagit mig ända hit. Ta aldrig kort på mig utan tillåtelse. Det kan sluta illa. Jag kan stå timmar framför spegeln om jag känner för det. Jag är sämst på att spara pengar. Jag skulle kunna tänka mig börja på fotboll, men skulle inte gå eftersom alla skulle va så mycket bättre.
-
Jag älskar sorgliga filmer man gråter till. Mina vänner betyder allt. Jag har väldigt lågt självförtroende,men det har blivit mycket bättre. Jag hatar att gå barfota. Jag älskar killar som alltid är sig själva, även om deras kompisar är med. Det bästa med julen är att få julklappar. Det finns nästan ingen som säger Mikaela till mig. Alla känner mig som "Micka". Jag hatar mig själv från början av 6an och ner. Jag är singel och sökande ;)


Kommentarer
Postat av: guess

random

2011-11-01 @ 17:15:51

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se