Hemma

Är hemma i Örebro nu! Tänkte skriva lite om veckan i spanien. Varning Lång inlägg^^

Söndag: Kommer fram till Teneriffa. Kollar in hotellrummet. Drar till poolen, solar och tar det lugnt.

Måndag: Minns inte så mycket. Men det vart vell mest att sola och bada då med.

Tisdag: Jag tror det var tisdagen vi bada i havet. Vi solade och badade där i ca 5-6 timmar. Det var jätte stora vågor där och det var askul att bada i dom :P
Haha jag skulle växla mina pengar till euros, 500:-. Så jag och pappa gjorde det i reseptionen.
Och hon som växlade åt oss måste ha tänkt vääldigt konstigt för hon gav oss sex 50euro lappar-50 euro= 500:-
+ massa andra sedlar,,Sen när jag och pappa hade räknat pengarna några hundra gånger så såg vi att hon hade gett oss 4500 i svenska kronor. Och jag skulle bara få 500, ahha :P
Hon var jätte tacksam över att vi hade varit ärliga och sagt att hon hade gett oss för mycket, så hon hade köpt en kamm till mig och vinflaska till pappa :P På kvällen (tror det var tisdagen?) spelade vi minigolf.

Onsdag: Vaknade med svullet öga :s Fick gå med solglasögon typ hela dagen, kul kul. Under dagen började mitt ansikte se vääldigt konstigt ut, det var typ små bubblor elr va man ska säga.. hah :s Fick ta det lite lugnt med solningen. Min farbror fyllde också 50 år. Vi firade han lite gran på morgonen och sen på kvällen åkte vi till en lite finare resturang och åt.

Torsdag: På förmiddagen var det marknad. Köpte lite olika saker. Sen skulle vi ha åkt till en vatten park , men mitt ansikte började flaga så jag ville inte att det skulle bli värre. Satt också inne på hotellrummet nästan hela dagen.

Fredag: Såg helt sjuk ut i ansiktet eftersom att det hade flagat så mycket så skippade frukosten och åt på rummet i stället. Gick typ aldrig ut förutom på kvällen  heller, satt bara inne elr vid datan.. Najs.
Efter att vi hade ätit på kvällen så gick jag, emma, felix, fabian och jeremias, mina kusiner, och spelade kort och satt och prata vid poolen till typ 1 på natten.

Lördag: Först solade vi lite och så, minns inte så mkt.. På kvällen drog vi in till stan elr va man ska säga.Snacka om failad kväll ahha. Först åt vi på en resturang, sen skulle vi typ dricka drinkar o så någon annan stans så vi drog till nån resturang. Först tog det typ en timme för att få några drinkar och lite kaffe. Sen när farmor och farfar ville ha mer kaffe så fick dom bara en liten kopp med mjölk. Då vart farmor as arg men vi andra satt bara och garva åt henne xd När vi skulle gå sen så gav vi ingen dricks för det var så dålig service.
När vi gick därifrån så satt det en kille och målade av folk lite roligt, är för trött för att komma på vad det heter :P Han målade av mej och pappa ,snacka om FAILAT!
Sen gick vi till en annan resturang och köpte ny drinkar och kaffe o det bara för att kolla om det gick fortare, haha va roliga vi är^^
Sen drog vi hem

Söndag: Frukost,Packa,Dra till flygplatsen,sätta sig på flyget. Och då vart farfar sjuk. Usch, det var jätte hemskt att se :/ han svimmade o allt sen fick han sitta med en sak på munnen för att kunna andas normalt. När planet landa kom ambulansen och hämta honom och drog till sjukhuset. Sen skulle vi hämta min farbrors bil vid ett hotell men den hade frusit elr nånting så då tog det hundra år att få igång den, sen körde vi till sjukhuset, snacka om att jag var astrött! När vi hade vart där drog vi till macdonalds och då var klockan typ 2 ^^

Måndag: drog till sjukhuset och hälsa på farfar, det var INTE kul att se honom ligga där :(
Jag hoppas dom hittar felet och att han får komma hem o allt! ♥

Ja, och nu sitter jag här.( Hoppas ni iallafall fattar lite av jag har skrivit)
Imorgon ska jag va med fking saknade Jesper och johanna! :) (L)

Bilder kommer kanske när jag kommer hem till mamma, pappa ville att jag skulle vänta med att lägga upp på facebook till farfar kommer hem, men kanske kan lägga upp här på bloggen iallafall.


Den failade resturangen :P

Det här är en av dom där bilderna som han rita. Det ska föreställa pappa..... Vad tänkte han med egentligen..?


Kommentarer
Postat av: Jesper (L)

Har läst hela inläget,, Vilken vecka (L)



Tråkigt det där med din Farfar bara :(



Bilden var fett grym :P på din pappa (L)<333333

Nån gång snälla jag får se bilden på dej :) (L)<333333

2011-02-22 @ 09:40:37
URL: http://iineverlose.blogspot.com

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se